2024. április 19., Emma

Promóció

#szponzorált tartalom

Ha végre itt a nyár – Ezekkel a játékokkal dobhatod fel a gyerekeket!

Szponzorált tartalom [X] 2022.06.24. 20:59

Végre megint nyár van, szünidő és boldogság! Ez az időszak semmi másról nem szól, csak az önfeledt játékról. De mivel dobhatjuk fel a gyerekeket az iskolai szünet fülledt délutánjain? A nagy melegben jól esik, ha mókázás közben kicsit felfrissíthetik magukat. És ki tudja, talán a végén még a szülők is beszállhatnak a játékba.

kep1havegreittanyar-ezekkelajatekokkaldobhatodfelagyerekeket1
Fotó: canva.com

Strand helyett otthon pancsolni – Gyerek medence

 

Az egyik legjobb dolog a nyárban, hogy ilyenkor végre ellátogathatunk a kedvelt üdülőhelyekre, vízpartokra. Sajnos nem mindig van idő vagy lehetőség strandra menni, azonban a gyerekeknek a saját kertünkben is megteremthetjük az ideális körülményeket a pancsikoláshoz.

 

A legtöbb játék webáruház családi- és barkácsáruház kínálatában találunk felfújható gyerekmedencét, amit aztán bárhol elhelyezhetünk a kertben. A könnyen kezelhető és bármikor elővehető medence vizében egész biztosan szívesebben játszanak a kicsik, mint a homokozóban.

 

Kis ezermestereknek

 

És ha már szóba került a barkácsolás, köztudott, hogy minden gyerkőc szeret tenni-venni az apukája mellett, így a gyerek szerszámok segítségével nemcsak a ház körüli teendőkben segíthet, de számos készséget is elsajátíthat.

 

A kreativitás kiteljesedését jelentheti a barkácsasztal gyerekeknek, egy ilyen felületen tényleg csak a képzelet szabhat határt az alkotási vágynak! Ezt fokozhatjuk a szerelő játék gyerekeknek készült változatával is, amely remek kiegészítése lehet a játéknak.

Ha pedig további darabokkal szeretnénk ékesíteni a kicsik műhelyét, mindenképp vegyünk fontolóra egy tárolót. Egy szerszámosláda gyerekeknek azért is jó választás, mert azzal a rendszerezés legalapvetőbb mintáit tanulhatja meg a gyermek.

 

Ami egy medencéből sem hiányozhat: Vízi járművek

 

Egy jó darabig vicces egymást fröcskölve ugrándozni a vízben, de az igazi móka akkor veszi kezdetét, amikor előkerülnek a játék vízi járművek. Gyönyörű vitorlás hajó, óriási óceánjáró vagy fürge kis motorcsónak – ezek a járgányok rengeteg lehetőséget rejtenek a kreatív játékra és még a legpunnyadósabb nyári napokat is feldobják.

 

Sok menő játék hajó eleve gyerekeknek készül, de vannak olyan darabok is, amik babáknak ideálisak, így akár az esti fürdést is szórakoztatóvá tehetjük, már a legkisebbek számára is. Az elemes motorcsónak vagy tengeralattjáró játék magától megy a vízen, így akár izgalmas versenyeket is rendezhetnek a nagyobbacska gyerkőcök.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló