2022. szeptember 25., Eufrozina Kende

Promóció

#szponzorált tartalom

Egyetemista vagy? Segítünk néhány költözési tippel!

Szponzorált tartalom [X] 2021.09.13. 19:51

Ha téged is most vettek fel az egyetemre, akkor gólyaként nem csak a tanulás kihívásaival, de jó eséllyel a költözködés nehézségeivel is szembenézel. A Promove csapata összeállított egy rövid listát, ami segít ebben a nehéz feladatban. [X]

egriugyek-promove-egyetemistavagy-apromoveazttanacsoljahogyvalogasdosszeaholmikatazelsoegyetemistaalberletbe-

 

Elköltözni otthonról és elkezdeni az egyetemet nem könnyű feladat. A Promove profi költöztető csapata már sok családnak és fiatalnak segített új helyen újra kezdeni, vagy éppen elkezdeni a közös életet. Összeállítottak egy rövid sorvezetőt, ami segít, hogy a költöztetés helyett inkább a tanulásra figyelhess és zökkenőmentesebben indítsd az életed a felsőoktatásban.

 

Ez az egyszerűbb eset, hiszen ilyenkor a ruháidon és a személyes tárgyaidon kívül nem igen viszel mást. Elég egy bőrönddel nekiindulni az új otthonodnak. Sok bútorozott lakás azonban nincs túl fényesen felszerelve, ezért érdemes átgondolni, hogy mi az, amire még szükséged lehet. Egy saját polc vagy akár egy kisebb éjjeli szekrény is nagy szolgálatot tehet, hogy jobban elférj. Ezek kis helyet foglalnak és jól kiegészíthetik a már meglévő bútorokat.

 

Mivel a legtöbb esetben a költségek miatt többen költöznek a lakásba, és sokszor nem is tudod, kikkel fogsz együtt lakni, érdemes felvenni egy listát a bútorokról, vagy elektronikai cikkekről, például tévéről, mikrohullámú sütőről, amik a lakásban vannak. Közösen vagytok érte felelősek, hogy kiköltözésnél minden meglegyen, így fontos rögzíteni, hogy mit vettél át.

 

Ha még a bútorokat is vinni kell

 

egriugyek-promove-egyetemistavagy-hasznaltbutorokategyesfacebookcsoportokbanakaringyenesenistalalszmagadnak-

 

Egyetemistaként nincs szükséged túl sok bútorra. Elég egy ágy, egy szekrény és egy asztal székkel, ahol tanulhatsz. Sok albérletben azonban még ezek az alapvető bútorok sincsenek meg, így a költözésnél neked kell összeszedni.

 

A Facebook használt bútor oldalain, vagy az ingyenesen elvihető holmikat hirdető oldalakon sok olyan kincset találsz, ami még tökéletesen használható, de másnak már váltás vagy hely hiánya miatt nem kell. Hasonlóképpen lehet így találni fillérekért mikrót vagy akár tévét is, ha ezek nincsenek a lakásban és kényelmesebbé tennéd velük az életedet.

 

Nem muszáj mindent egyszerre beszerezni, ne stresszelj, ha elsőre nem sikerül. Szeptemberben sokan keresnek ilyen holmikat, de év közben is sok lehetőség adódik.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló