2024. május 23., Dezső

Promóció

Dübörög az ételszállítás, milyen elviteles dobozok a befutók? (X)

X 2024.04.15. 13:15

 

 

Soha nem volt annyi ételkiszállítás, mint napjainkban, az emberek ugyanis hamar megszokták azt a kényelmet, ami ezzel a szolgáltatással jár. Applikációk segítségével pillanatok alatt a konyhájukban gőzölög a frissen főzött étel, ki sem kell mozdulni a lakásból.

 

 

Nem szükséges a felhajtás, nem kell kiöltözni, elmenni, várakozni, egyszerűen néhány kattintással megoldható, az, hogy az éhes gyomor megnyugodjon. A hatalmas kereslethez a kínálat is csatlakozott, és az ételszállító dobozok sem maradtak ki a sorból.

 

Az elviteles dobozok hatalmas választéka

 

Az indepack.hu elviteles dobozai között találhatunk főételes, leveses, desszertes, szendvicses, pizzás és más ételféleségek szállítására is alkalmas egybefedeles vagy külön tetővel lezárható dobozokat, azonban, hogy neked pontosan melyekre lesz szükséged, ehhez cikkünkben segítséget nyújtunk!

 

XPS habdobozok

 

A klasszikus habdoboz egy rendkívül népszerű termék főételek csomagolására. Hőszigetelő, erős, strapabíró, bírja az ütéseket, mikrózható és még a tető keresgélésével sem kell bajlódnod. Akár többrekeszes változatot is találsz, igazán ideális frissensültek, köretek, egytálételek tálalására. Arra kell figyelni, hogy folyadékot nem tudsz beletenni, mivel a záródása nem cseppmentes.

 

A mikrózható műanyag dobozok

 

A polipropilén egy kiváló műanyagfajta, mivel nagyon jól bírja a hőt, így fagyasztott és meleg étel is szállítható benne. Nyugodtan beletehető a mikrohullámú sütőbe és nagyon sokféle méretben és formában is beszerezhető. Nagy előnye a cseppmentes záródás, azonban ügyelni kell arra, hogy az adott méretű és formájú tetőt vásárold meg hozzá.

 

Folyékony ételek szállítása

 

A levesek és főzelékek szállításához cseppmentes elviteles dobozokra van szükség. Ezt megtalálhatod műanyagból, de akár papírból is! A mai technológiának köszönhetően ugyanis a papír is tökéletesen vízállóvá tehető, ezért a levesek számára is ideális választás, ha a környezetbarát vonalnál szeretnél maradni.

 

A desszertesdobozok

 

A desszerteknél alapvető elvárás az, hogy szépen látszódjanak, mivel a vásárlók csak így kapnak kedvet hozzájuk. Ehhez víztiszta alapanyagra van szükség, mely nem más, mint a PET vagy a PVC. Ez az alapanyag nem bírja a meleget, de a desszertek esetében ez megfelelő opció.

 

A salátásdobozok is ugyanennek a feltételnek kell, hogy megfeleljenek, azonban itt ma már megjelent egy modern vonal, mégpedig a fekete színű doboz átlátszó tetővel, amely nagyon trendivé teszi a saláták, egészséges ételek megjelenését.

 

A papírdobozok

 

A papírdobozok elsősorban pizzák, szendvicsek, hamburger szállítására alkalmasak, valamint egyre népszerűbb a papír tésztásdoboz, ami a távol-keleti ételek számára is tökéletes választás.

 

Az elviteles dobozok választásakor mindig törekedni kell arra, hogy az étel megfelelő állapotban érkezzen meg a megrendelőhöz. Ennek érdekében az adott ételtípushoz leginkább optimális dobozt kell választani, ezáltal a vendég legközelebb is tőlünk fog rendelni.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló