2021. október 26., Dömötör

Promóció

#szponzorált tartalom

Célirányosan fordulj rá a tanévre, ha felvételizel!

Szponzorált tartalom [X] 2021.10.07. 20:05

Ha tavasszal felvételizni szeretnél egy egyetemre, akkor érdemes már most célirányosan ráfordulni a tanévre, és a lehető legtöbb pluszponttal bebiztosítani magad. A nyelvvizsga a legjobb módszer, hogy úgy szerezz pontokat, hogy később is hasznosítani tudod. [X]

egriugyek-euroexam-celiranyosanforduljraatanevre-azeuroexamteljesnyelvvizsgadijatvisszaigenyelhetedsikeresvizsgaesetenha35evalattivagy-

 

Az egyetemre felvett hallgatók száma 2003-tól folyamatosan csökken, 409 ezerről 285 ezerre apadt. Ezzel együtt az államilag finanszírozott helyek száma is fogyatkozik, így nem csoda, ha a felvételi plusz pontokért érdemes dolgozni. A nyelvvizsga az egyik olyan eszköz, amivel plusz pontokat szerezhetsz, és amit később a diplomázáshoz is fel kell mutatnod. Kézenfekvő hát a nyelvvizsga megszerzése, de erre alaposan rá kell készülni.

 

Az Euroexam nyelvvizsgaközpont honlapján pontos tájékoztatást találsz róla, hogy milyen kedvezményekkel és milyen feltételek mellett tudsz nyelvvizsgát tenni. Érdemes alaposan átnézni, de kiemeljük a legfontosabbakat.

 

A középfokú, azaz B2 szintű komplex nyelvvizsga megszerzésével 28 többletpontot kapsz, amit egészen 40 pontig fel tudsz vinni, ha egy másik nyelvből is vizsgázol. Ha eleve felsőfokú, azaz C1 szintű komplex vizsgát szerzel, akkor azonnal megkapod a nyelvvizsgával maximálisan elérhető 40 pontot.

 

Nem csak jelenléti vizsgát tehetsz

 

Bár a legtöbben még mindig a jelenléti vizsgára jelentkeznek, az Euroexam nyelvvizsgaközpontban már online nyelvvizsgázásra is lehetőség van. Ez azért fontos, mert egy esetleges újabb hullám miatti lezárások miatt elmaradhatnak jelenléti vizsgák és ez meghiúsíthatja a nyelvvizsgádat. Ne hagyd veszni a hosszú felkészülést, menj biztosra egy online nyelvvizsgával!

 

Ingyenes is lehet a nyelvvizsgád

 

nyelvvizsga igen komoly költségekkel jár, de jó, ha tudod, hogy 2018 óra már vissza lehet igényelni a nyelvvizsga díját. Ha még nem múltál el 35 éves és sikeres vizsgát teszel, akkor jogosult vagy a nyelvvizsga díjának visszaigénylésére. Ennek pontos menetéről az Euroexam oldalán találsz tájékoztatót, ahol megtalálod azt is, hogy mely nyelvekből él a visszaigénylés lehetősége.

 

visszaigényelhető összeg ugyan 40.250 Ft-ban maximalizálva van, ám ez a legtöbb nyelvvizsga díjára elegendő. Az Euroexam nyelvvizsga díjait pedig teljes egészében adómentesen visszaigényelheted.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló