2021. június 14., Vazul

Promóció

#szponzorált tartalom

Bérszámfejtés Budapesten saját alkalmazottal vagy kiszervezett módon?

Szponzorált tartalom 2021.05.19. 12:23

Általános esetben a legtöbben arra gondolnánk, hogy akkor járunk a legjobban, ha alkalmazunk egy főkönyvelőt vagy bérszámfejtőt. A bérszámfejtés Budapest városában fixdíjas szolgáltatásként is elérhető. Milyen előnyökkel rendelkezik az egyik vagy a másik? Valóban szükségünk van saját alkalmazottra ebből a célból, esetleg biztonságosabb ezt egy tapasztalt szolgáltatóra bízni? [X]

Bérszámfejtés Budapesten saját alkalmazottal – előnyök, hátrányok

 

Kezdjük talán az előnyökkel, amelyekből mindent összevetve kevesebb van, mint hátrányból. Több szempontból előnyös, hogy bármikor behívható, hiszen a közeli irodában végzi a munkáját. Ha úgy tetszik, akár több munkaköri feladat is rábízható, ami nem feltétlenül jó, ha az a fő feladat rovására megy és ez sajnos gyakran elő szokott fordulni. Természetesen egy kimagasló referenciákkal rendelkező bérszámfejtő munkája felbecsülhetetlen, viszont éppen ezért kérhet többet.

 

Ez alapján fennáll a veszélye a folyamatosan romló szakmai teljesítménynek, az emelkedő bérköltségeknek, a minimális anyagi felelősségnek és vitás esetben a Munkaügyi Bíróság előtt kell megvédenünk a jogainkat, ha például a munkaszerződés nem ügyvéddel volt elkészítve.

 

berszamfejtesbudapest-nextaccounting-egriugyek

 

Bérszámfejtés Budapesten könyvelőiroda által

 

Mindig számíthatunk a naprakész adatszolgáltatásra, hiszen a távkönyvelés és a bérszámfejtés ERP rendszeren keresztül nyomon követhető. Természetesen ezt is a Next Accounting könyvelőiroda biztosítja, amit szintén magába foglal a fix havi szolgáltatási díj.

A földrajzi korlátok miatt sem kell aggódni, hiszen a bérszámfejtés Budapest környékén könnyűszerrel megoldható bármilyen fennakadás nélkül. A számlákát beszkennelve is el lehet küldeni. Diszkrét szolgáltatás révén, nem kell tartani a bizalmas üzleti információk kiszivárgásától. Az adatkezelésnek köszönhetően, visszamenőleg minden leellenőrizhető digitális formában. Az ügyfelek az év bármelyik napján számíthatnak a bérszámfejtés szolgáltatásra.

 

Bérszámfejtés Budapest – előnyös áron

 

Sokkal kedvezőbb lehetőségnek számít szolgáltatásként igénybe venni, hiszen ezzel jelentős kiadástól kímélhetjük meg a vállalkozásunkat.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló