2024. július 21., Dániel Daniella

Promóció

#szponzorált tartalom

Automatizált feladatok a nyelvvizsgához – Tedd könnyebbé a vizsgát!

Szponzorált tartalom 2021.05.20. 20:24

Közeleg a nyelvvizsga? Elhatároztad, hogy papírt szerzel a tudásodról? A nagy megmérettetés előtt nem árt egy kicsit gyakorolni, de nem mindegy, hogyan teszed ezt. A magántanár jó opció lehet, de ha ennél többet is szeretnél beletenni, és egyedül is gyakorolnál, jól jöhet egy automatizált lehetőség, amivel otthon is tudod magad ellenőrizni. [X]

Nem mindegy, milyen feladatokat gyakorolsz

 

Tudod, hogyan bukják el legtöbben a nyelvvizsgát? Úgy, hogy nem célzottan gyakorolnak, vagyis nem olyan jellegű feladatokat, amik előfordulhatnak élesben. Nagyon sokat számít, ha magabiztosan tudsz odaállni, mert tudod, milyen feladatok lesznek, nem pedig sötétben tapogatózol. Természetesen a legfontosabb a nyelvtudás, azt semmivel nem tudod helyettesíteni, de óriási előnyt jelent, ha ismerősek a feladatok, amiket meg kell oldani.

 

Hogy miért olyan fontos ez? Mert ha nem ismered az adott gyakorlatot, talán észre sem veszed, hogy hibázol. Lehet, hogy ha az ember másképp gondolkodik több válasz is elfogadható, de a megoldókulcs csak egyet tekint jónak, a nyelvvizsgát pedig aszerint javítják, nincs egyéni elbírálás. Ezért jó, ha nem akkor látsz először nyelvvizsga feladatsort, amikor élesben vizsgázol. Még akkor is, ha a nyelvtudásod szuper.

 

closeup-hand-student-holding-pencil-taking-exam-classroom-with-stress-education-test

 

Készülj célzottan a nyelvvizsgára!

 

Vizsga4u pontosan ebben segít neked, ugyanis teljesen automatizált feladatokat oldhatsz meg. Nem lesz szükséged tanári ellenőrzésre a gyakorlás során, magad is láthatod, jók-e a válaszaid. Ehhez nem kell semmilyen tesztkönyvet megvenni, és nézegetni a megoldókulcsot, az értékelés ugyanis automatikus. Rossz választ adtál? Semmi gond, nemcsak a jó megoldást, hanem a magyarázatot is láthatod, így megértheted, miért nem volt jó a tied.

 

Az oldalon ingyenes próbafeladatokat is találsz, amik segítik a felkészülésedet. Ha úgy érzed, ez neked kevés, és többet szeretnél gyakorolni, van lehetőség további csomagokat is igénybe venni.

 

Hogyan segítenek ezek a feladatok?

 

Pontosan olyan példákkal találkozol, amik a nyelvvizsgán is szerepelnek, ezáltal szerezhetsz némi rutint a megoldásukban. Ahogy említettük, a jó válaszok mellé magyarázattal is szolgálunk, hogy tudd, mit rontottál el – akárcsak egy tanár. A hallott szövegértés ellenőrzésnél megjelenítjük a válaszok helyét az írott forrásanyagban, hogy láthasd mit is kellett (volna) hallanod a felvételen, így könnyebben tanulod meg értelmezni a hallottakat.

 

Segítünk a kifejtős feladatokban is: találsz gyűjteményt, amelyben olyan kifejezéseket szedtünk össze, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy választékosabban, szívesebben fogalmazd meg a mondanivalódat például egy levélírásnál. Ezek használatát is be tudod gyakorolni, ha megcsinálod az erre vonatkozó feladatot.

 

Nem sikerült fényesen a próbateszt? Semmi gond, vissza tudod nézni az eredményeidet, átveheted, amiket elrontottál, később pedig megpróbálhatod újraírni, így láthatod, mennyit fejlődtél. Újabb és újabb tesztek segítségével pedig folyamatosan mérheted a tudásod, láthatod a munkád eredményét!

 

Add meg magadnak a maximális esélyt élesben és gyakorolj célzottan a nyelvvizsgára – egyszerűen, kényelmesen, otthon, amikor neked alkalmas!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló