2021. október 27., Szabina

Promóció

#szponzorált tartalom

A tökéletes fürdőszoba 3+1 titka

Szponzorált tartalom [X] 2021.10.05. 20:29

Fürdőszoba-felújítás előtt állsz? Építkezésbe kezdtél? Bármelyik eset is igaz rád, egy biztos: sosincs túl korán, hogy elkezdd megtervezni a fürdőszobát. Akár egy egyszerű, funkcionális tisztálkodó helyiség van előtted, akár álmaid wellness szentélye, muszáj néha leragadnod a részleteknél ahhoz, hogy a munkálatok végén évtizedekig elégedetten használd majd. Ezért most hoztunk néhány olyan szempontot, ami fölött sokszor elsiklanak az emberek - te ne tartozz közéjük! [X]

Meleg víz, amikor csak akarod

 

Bizony, a tökéletes fürdőszoba első és legfontosabb kelléke a stabil melegvíz ellátás. Akár bojler, akár más készülék (pl. kombi kazán vagy hőközpont) az ideális az épület adottságaihoz, érdemes ezzel kezdeni a tervezést. Hiszen ki szeretne egy csodálatosan berendezett, dizájnos fürdőszobát, ahol egy fárasztó nap után csak hideg vízzel lehet mosakodni? Bármelyik lehetőséget fontolgatjuk, a Kazán WebShopban érdemes szétnézni - ha elakadnánk, segítőkész ügyfélszolgálatok perceken belül útbaigazít, vagy szakmai tanácsot  ad, ha épp arra van szükség. 

 

Csempe: ne csak szép, praktikus is legyen!

 

Napjaink mindenre felkészült piacán számtalan, mutatósabbnál mutatósabb fürdőszoba csempe pompázik a webáruházak “polcain”. Természetesen az a legfontosabb, hogy a kiválasztott burkolat azt a hangulatot tükrözze, amelyet a fürdőszobában szeretnénk elérni - ezért érdemes utazást tenni a színtan világába! A kék szín a fürdőszobában örök klasszikus, de ha inkább a nyugalom szigetét szeretnénk megteremteni, bátran nyúljunk a merészebbnek ható, meleg árnyalatok felé. Arra azonban ügyeljünk, hogy könnyen tisztítható csempetípust válasszunk: a mozaik például inkább kis felületre, díszítő elemként javasolt: ha az egész fürdőszobát ezzel burkoljuk, rengeteg fuga takarításnak nézünk elébe.

 

tletekfurdoszobaba

 

Csaptelepek a hétköznapi wellness-élményért

 

A csaptelepekkel kapcsolatban hasonló tanácsokkal tudunk szolgálni. Mindenekelőtt azt mérjük fel, hogy milyen típusokra van szükségünk: a legtöbb fürdőszobában általában egy mosdócsap, egy kádtöltő csap, és egy zuhany kap helyet. Zuhany választásnál olyan tényezőket is fontoljunk meg, mint például a vízsugár állítható erőssége - apróságnak tűnik, de egy jól irányzott melegvíz sugár például csodákat tud tenni az elaludt nyakkal. Csak azután vessük bele magunkat a különböző csaptelep dizájnok világába, ha a kényelmi funkciókat kikötöttük: ezután dönthetünk arról, hogy klasszikus, skandináv otthonokat idézően letisztult, vagy éppen mediterrán hatású vonalakat látnánk szívesen.

 

furdoszobatippek

 

Minden elrendezés kérdése

 

A legkisebb, legreménytelenebb fürdőszobából is ki lehet hozni álmaink illatos szentélyét - csak egy kis képzelőerő, egy jó tervrajz és egy stabil beszerző hely kell hozzá. Pici helyeken a zsúfoltság elkerülhetetlen - de arra azért figyeljünk, hogy a sok ötlet közepette ne essünk a ló túloldalára, legalább egy embernek hagyjunk helyet a térben. Az elrendezés persze akkor is sarkalatos pont, ha nagy tér áll rendelkezésünkre: ebben az esetben érdemes választanunk egy központi elemet, ami vonzza a szemet, például egy mutatós, szabadon álló fürdőkádat. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló