2023. december 11., Árpád

Promóció

#led

A modern bárszekrények szuper kiegészítője a színváltós világítás (X)

X 2023.09.23. 12:59

 

Ha szeretsz az otthonodban vendégeket fogadni, akkor jó választás lehet a bárpult vagy bárszekrény kiépítése. Hangulatos megjelenésével és praktikus berendezéseivel stílusos helyszínévé válhat a vendégfogadásnak. Ha szeretnél otthonodban te is egy ilyen zugot kialakítani, kövesd útmutatónkat!

Bárpult vagy bárszekrény?

 

 

kép: googlecreative.com

 

A nagyobb méretű nappalikban egy külön sarkot is kijelölhetünk erre a célra, ahol az előtérben egy pult és magas székek, a háttérben pedig egy italos szekrény kerül elhelyezésre. 

 

Kisebb lakásokban egy dekoratív üvegpolc is megfelelhet, amelyet a falra szerelve helytakarékos megoldást kaphatunk a báreszközök izgalmas elrendezéséhez. Ezt is könnyedén feldobhatjuk színváltós LED szalag világítással, mely partihangulatot kölcsönöz az egyszerű hétköznapokon is.

 

Milyen funkciókkal rendelkezzen az otthoni bár?

 

A legfontosabb, hogy alkalmas legyen a koktélozáshoz, italfogyasztáshoz szükséges eszközök tárolására. A sörös poharakhoz fali polc, a talpas poharakhoz akasztó állvány is használható. Hasznos egy fiókos szekrény a dekorációk, szívószálak, keverőeszközök, szalvéták számára.

Ha van hely, akkor hűtőszekrény vagy bortartó is beépíthető, így gondoskodhatunk a megfelelő hőfokú italokról. Ne feledkezzünk meg a dekorációról sem, amely felidézheti a trópusi tiki bárok hangulatát vagy akár az angol sörözők atmoszféráját. A világítás is nélkülözhetetlen eleme a bároknak, olyannyira, hogy közelebbről is megvizsgáljuk ezt a témakört.

 

Hogyan alakítsuk ki a bár világítását?

 

A bárpultok világításának kedvelt eszköze a spot lámpa. A plafonba vagy a szekrény koronájába beépített spotok elegendő fényt adnak a pult teljes világításához. Mindemellett dizájnfényt is beszerelhetünk a pultokhoz, ehhez legjobb választás a színváltós LED szalag. Az RGB LED szalag egy vezérlő segítségével bármilyen színű is számos ötletet kínál világítást képes mutatni, továbbá bulis fényjáték programok is indíthatóak.

 

A bárszekrény koronájába, lábazatába és a pult könyöklője alá is egyszerűen beépíthetőek a LED szalagok. Kis méretük miatt a LED szalagok az üvegpolcok élvilágításához is felhasználhatóak. Az átlátszó üveglapon keresztül akadálytalanul hatol át a fény, ezért nagyon látványos tud lenni az üveges vitrinek és az üvegpolcok LED világítása. Ha van lehetőségünk ilyen extra fényt felszerelni az otthoni bárunkba, semmiképpen se hagyjuk ki!

 

Honnan gyűjthetünk ötleteket a bárszekrény kialakításához?

 

Természetesen az internet tele van ötletekkel és inspirációkkal. Keressük fel a lakberendezési magazinokat, valamint a képmegosztó oldalakat és közösségi portálokat is. Látványtervek és megvalósult megoldások garmadájából válogathatunk.

 

Az ANRO webáruház blogja is számos ötletet kínál egy otthoni bárszekrény kialakításához. A képeken túl ráadásul ez az oldal konkrét termékjavaslatokat is tartalmaz, mellyel egy komfortos lakástextíliák. lépéssel közelebb kerülhetünk a megálmodott dizájn életre hívásához. Ha pedig segítségre van szükség, abban is számíthatunk rájuk!

 

Jó szórakozást a bárban!

 

Ha elkészült a bár, ne legyünk restek felszentelni! Hívjuk meg barátainkat és mutassuk be nekik, milyen nagyszerűen tudjuk vendégül látni őket az otthoni bárpult birtokában! Csillogtassuk meg koktélkeverő tulajdonságunkat, kápráztassuk el őket a színes fényekkel és engedjük szabadjára a hangulatot a kikapcsolódás érdekében. 

 

(Szponzorált tartalom.)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló