2021. július 28., Szabolcs

Promóció

#szponzorált tartalom

A férjemet évekig gyomorgörcsök gyötörték! A masticha segített neki [X]

Szponzorált tartalom 2021.03.20. 19:07

Ismeritek a híoszi mastichát? Először én sem tudtam semmit erről a termékről. A mastichára csak véletlenül bukkantam rá. Sok éve ugyanis a férjem emésztése foglalkoztat engem. [Szponzorált tartalom]

A férjem 43 éves és az utóbbi 5 évben jelentősen rosszabbodott az emésztése. Akkor is néha gyomorégése volt, néha fájt a hasa. Valamennyi idő után a problémái fokozódtak. Szinte minden étkezés után gyomorgörcsei voltak. Étkezés után furcsa hangokat adott ki a gyomra és erős fájdalmai voltak. Gyakran a hasmenése is volt.

 

Már kétségbeesett voltam, hogy mit főzzek neki, hogy ne szenvedjen.

 

Szinte mindent kipróbáltunk

 

Sokat kutattunk azután, hogy valamelyik konkrét élelmiszer árt-e neki, bizonyos időre kizártuk a glutént, tejtermékeket, kipróbáltuk a hisztamin diétát, hogy rájöjjünk, nem hisztaminérzékeny-e. A helyzet javulása mindig rövid ideig tartott és néhány nap után újra felbukkantak a fájdalmak.

 

Egy ismerősöm ajánlotta a híoszi mastichát. Egy természetes táplálékkiegészítőről van szó, amely javít az emésztésen. Azt mondta, hogy próbálta saját magán és segített neki. Úgy döntöttem ezért, hogy kipróbálom a Masticha Active csomagot. Kiválasztottam a kezelést és kaptunk egy ingyenes házi helicobacter tesztet. Érdekelt, hogy nem szenved-e helicobacterben. A csomagot nagyon hamar kézbesítették – már másnap otthon volt. A helicobacter tesztnek negatív lett az eredménye. Ennek ellenére elkezdte használni a Masticha Active-ot.

 

dsc_0167

 

A megkönnyebbülés hirtelen jött

 

www.masticha.hu oldalon pozitív tapasztalatokat olvastunk, ahol a mastichafogyasztóknál eltűntek a különféle emésztési problémák – gyomorégés, hasfájás, gyomorgörcsök. Néhányan ki is gyógyultak a gyomorfekélyből vagy eltűnt náluk a helicobacter pylori.

 

Elkezdtük az ajánlott adagolás szerint használni – naponta 3x étkezés előtt 2 kapszulát. Az első napokban nem figyeltünk meg semmilyen változást. Módosítottam az étrendjén is és elkezdtem főleg párolt zöldségeket hússal főzni, kihagytuk a nehéz köreteket is, pld. a burgonyát.

 

Egy hét után körülbelül azt mondta a férjem, hogy jobban érzi magát. Nem voltak már görcsei és fájdalmai minden étkezés után, csak néhányszor fordultak elő. Elszánta magát a teljes masticha-kezelésre, ami egy hónap folyamatos használatot jelentett. Egy hónap után már nagyon jól érezte magát, javult az emésztése is, már nem panaszkodott hasmenésre és a hasfájás is enyhült. Nagy megkönnyebbülés volt. Én is megnyugodtam, hogy nincs súlyosabb gondja.

 

Azóta a mastichát rendszeresen vásárlom. Néha én is használom, a férjem jelenleg naponta csak 1 vagy 2 tablettát vesz be.

 

A Masticha Active-ot saját tapasztalatomból mindenkinek ajánlom, akik nem tudják, hogy mi az emésztési problémáik oka és természetes módon szeretnék megszűntetni.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló