2024. június 17., Laura Alida

Mindenki ügye

#időjárás

Zivatar és felhőszakadás is jöhet

Csarnó Ákos - Időkép 2023.05.17. 07:38

 

Szerdán az erősen felhős, borult időben többfelé készülhetünk esőre, záporokra, a középső és a Dunától keletre eső tájakon pedig kifejezetten zivataros lehet a délután. A zivatarokat felhőszakadás, jégeső és viharos szél kísérheti. A Dunántúlon és a középső tájakon az északnyugatira forduló szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. Hajnalra többfelé pára, köd képződhet. A legalacsonyabb hőmérséklet reggel 10 és 16 fok között alakulhat. Napközben nyugaton és északnyugaton 12 és 16, máshol 18 és 25 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

 

Csütörtökön sok felhő lesz az égen, újabb esőre, záporokra kezdetben még többfelé, napközben az ország keleti felén készülhetünk. Rövid napos időszakok nyugaton lehetnek. A Dunántúlon és északkeleten erős lökések kíséhetik az északi szelet. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 21 fok között alakulhat.

Pénteken már többfelé számíthatunk többórás napsütésre, de elszórtan kisebb eső, zápor átmenetileg még kialakulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délutánra 17 és 26 fok közé melegedhet a levegő, az alacsonyabb értékeket nyugaton, északnyugaton mérhetjük.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló