2023. március 30., Zalán

Mindenki ügye

#időjárás

Záporos, zivataros, változékony idő

Csarnó Ákos - Időkép 2023.03.10. 07:55

 

Pénteken a változóan felhős-napos időben napközben ismét többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok. Az élénk déli, délnyugati szelet helyenként erős lökések kísérhetik. Enyhe marad az idő, hajnalban 0-7 fok, míg a legmelegebb órákban 14 és 20 fok várható, de zivatarok környezetében jelentősen visszaeshet a hőmérséklet.

 

Szombaton egy markáns hidegfront érkezik erős, viharos északnyugati széllel. Kezdetben a délnyugati, déli tájakon eshet eső, napközben néhol északon, északkeleten alakulhat ki gyenge eső, zápor. Nyugaton várható több, északkeleten kevesebb napsütés. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, napközben csak 4-10 fokot mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap sokfelé számíthatunk többórás napsütésre, melyet sok helyen zavarhatnak magasszintű felhők. Számottevő csapadék sehol sem várható. Helyenként még élénk lesz, de a legtöbb helyen csillapodik a szél. Hajnalban szinte mindenhol fagyhat, majd délutánra 5 és 10 fok közé melegedhet a levegő.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló