2024. július 22., Magdolna

Mindenki ügye

#időjárás

Záporos, zivataros folytatás

Csarnó Ákos - Időkép 2023.06.07. 07:39

 

Szerdán a napsütést gyakran zavarhatják gomolyfelhők, és a fülledt időben több tájegységünkön is számítani kell időnként eső, zápor, zivatar kialakulására, helyenként felhőszakadásra, jégesőre is. A Tiszántúlon élénk lehet a délies szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. Hajnalra, reggelre többfelé pára, köd képződhet. Hajnalban általában 13 és 17, délután 22 és 28 fok között alakulhat a hőmérséklet, de a záporokat, zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lehet.

Csütörtökön, Medárd napján folytatódik a fülledt idő, a rövid napos időszakok mellett sokfelé kialakulhat akár ismétlődő jelleggel is zápor, zivatar, helyenként felhőszakadásra, jégesőre is számítani kell. A szél elsősorban zivatarok környezetében támadhat fel. Hajnalban, reggel többfelé párás, ködös időre van kilátás. A legmagasabb hőmérséklet 23 és 29 fok között alakulhat.

Pénteken folytatódik a záporokkal, zivatarokkal tarkított fülledt idő. Helyenként felhőszakadás, jégeső továbbra is előfordulhat. A szél ismét zivatarok környezetében lehet átmenetileg erős, akár viharos. Sokfelé lehet párás, ködös a hajnal. A csúcshőmérséklet 21 és 27 fok között alakulhat.

 

idokep.hu

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs is.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló