2024. július 20., Illés

Mindenki ügye

#időjárás

Záporok, zivatarok jönnek

Csarnó Ákos - Időkép 2024.06.26. 07:23

 

Szerdán a napos időszakok mellett egyre többfelé alalkulhatnak ki záporok, zivatarok, helyenként hevesebb viharokra is számítani kell felhőszakadással, jégesővel és viharos széllökésekkel. Zivataroktól függetlenül is többfelé élénk lesz déli-délkeleti szél. A legmelegebb órákban 27 és 34 fok között alakul a hőmérséklet, de a zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lesz.

 

A csütörtöki nap is többfelé tartogat záporos, zivataros időt, helyenként ismét lecsaphatnak heves viharok felhőszakadás, jégeső és viharos széllökések kíséretében. Keleten zivataroktól függetlenül is több helyen lehet élénk a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Pénteken már több napsütés valószínű, záporok, zivatarok ekkor még főként keleten, északkeleten alakulhatnak ki. A szél csak zivatarok környezetében támadhat fel. Hajnalra többfelé pára, sekély köd képződhet. Kora reggel 15-20, napközben 27-32 fokot mérhetünk.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló