2024. szeptember 12., Mária

Mindenki ügye

#időjárás

Visszatér a kánikula

Csarnó Ákos - Időkép 2024.08.23. 07:06

 

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, legfeljebb fátyolfelhők szűrhetik csak időnként a napfényt. Csapadék sehol sem várható. Nyugaton és a Dunántúl északi felén több helyen is élénk lesz a délies szél. Hajnalban 9 és 18 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, az északi völgyekben frissülhet fel legjobban a levegő. Délután 29 és 36 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

 

Szombaton folytatódik a száraz, napos-fátyolfelhős idő. A Dunántúlon többfelé megélénkül a délies szél, északnyugaton egy-egy erős széllökés is előfordulhat. A hajnali 12-21 fokot követően délután 32-37 fokot mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap tovább fokozódik a kánikula, a legmelegebb órákban 33-38 fokra számíthatunk. Sok napsütésre van kilátás, továbbra is csak fátyolfelhők lehetnek felettünk, így esni ezen a napon sem fog. Napközben helyenként a Dunántúlon élénk lehet a délies szél, majd este északnyugaton és nyugaton az északnyugatira forduló szél támadhat fel.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló