2023. december 6., Miklós

Mindenki ügye

#orbán viktor #homofóbia

Vajon Orbán tud mutatni egy tanulmányt a pedofília és a homoszexualitás kapcsolatáról?

Kósa András/Azonnali.hu 2022.01.15. 13:51

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban egy német pedofilhálózatról beszélt az általa gyermekvédelminek nevezett magyar népszavazással kapcsolatban.

azonnalipp
A homoszexualitás is jelen van a világban, aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita – mondta Orbán Viktor pénteken reggel a Kossuth Rádióban azután, hogy egy németországi pedofil hálózat felszámolásáról szóló hírt idézett. A kormányfő ezzel megadta az alaphangját az általa gyermekvédelminek nevezett népszavazással kapcsolatban.

 

A korábbról már megismert forgatókönyvek szerint, amit

Orbán Viktor mond ezekben az interjúkban, az nagyon hamar kvázi hivatalos kormányzati narratívává válik, ami kritika nélkül jelenik meg a kormánymédiában és a Fidesz többi politikusának megszólalásaiban.

orbán-viktor-
Kép forrása: Orbán Viktor / Facebook

 

Mivel nem ismerünk egyetlen olyan kutatást sem, ami hitelt érdemlően alátámasztaná tudományos érvekkel, amit Orbán Viktor mondott, az Azonnali megkérte a Kormányszóvivői Irodát, valamint Orbán Viktor sajtófőnökét, Havasi Bertalant is, hogy küldje el azokat a tanulmányokat, publicisztikákat, ami alapján Orbán Viktor ezt a kijelentést tette.

 

Válasz egyelőre nem érketett.

 

Ezt a cikket az Azonnali szállította.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló