2021. April 14., Tibor

Mindenki ügye

Újabb két kormánypárti parlamenti képviselő került karanténba

MTI 2020.8.28. 12:59

A Fidesz kommunikációs igazgatója koronavírusos, akikkel kapcsolatba került, mind karanténba kerülnek.

 

A fideszes Hende Csaba és a KDNP-s Nacsa Lőrinc is házi karanténba került, mert találkozott a hétvégén Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatóval, akinél koronavírus-fertőzést mutatott ki a teszt - közölte a Fidesz-frakció pénteken az MTI-vel.

    

Hende Csaba frakcióvezető-helyettes (az MTI fotóján), az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, valamint Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője házi karanténba került, mindkettejük tesztje negatív lett - tájékoztattak.
    

 

Hangsúlyozták, a vírus továbbra is jelen van az országban, ezért a kormánypártok arra kérnek mindenkit, hogy legyen elővigyázatos, ezzel segítve a védekezést.

 

Orbán Viktor nem kényszerül karanténba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda több munkatársa viszont igen

A kormányfő nem volt ott az összejövetelen, amely után több fideszes politikus is házi karanténba került. Ahogy azt korábban megírtuk, csütörtökön bejelentették, hogy a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs házi karanténba vonult, mert a napokban részt vettek egy magánrendezvényen, amelynek egyik résztvevőjéről - Hollik Istvánról, a Fidesz kommunikációs igazgatójáról - kiderült, hogy koronavírusos.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló