2022. augusztus 13., Ipoly

Mindenki ügye

#előválasztás

Túl a negyedmillión az előválasztásra voksolók száma

2021.09.24. 09:30

A szervezők arra bíztatnak mindenkit, hogy ne maradjanak ki.

Az előválasztás Facebook-oldala szerint továbbra is sorok állnak a választási sátrak előtt, a részvételi adatok csütörtökön is hasonlóak voltak, mint korábban.

 

2021. szeptember 23-án az alábbiak szerint alakult a részvétel:
Sátorban megjelent: 63.006 szavazó.
Interneten keresztül adta le szavazatát: 8.315 szavazó (az interneten keresztül szavazók a nap folyamán vagy azt megelőzően regisztráltak).
Összesen tehát a nap folyamán 71.321 fő adta le voksát Magyarország következő miniszterelnökére és az előválasztás képviselőjelöltjeire, mindösszesen pedig már több mint 270 ezren szavaztak.

 

 

Bár több mint kétszeresére nőtt az online szavazók száma, arra kérjük a magyar választópolgárokat, hogy aki csak teheti, inkább személyesen szavazzon. A személyes szavazás kevesebb várakozással jár együtt és így szabadulnak fel azonosítási alkalmak azoknak, akik személyesen nem tudnak szavazni.

 

A következő napokban kerülnek pótlásra a múlt hétvégén elmaradt szavazási alkalmak is, amelyek hamarosan megismerhetőek lesznek az előválasztás honlapján is.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló