2024. február 24., Szökonap

Mindenki ügye

#időjárás-jelentés

Szürke, nyirkos idő

Csarnó Ákos - Időkép 2022.12.05. 07:33

Nem kimondottan szexi.

 

Hétfőn sokfelé indul felhős, borongós idővel a nap, többfelé pára, köd, szitálás is kialakulhat, a keleti és északkeleti tájakon esőre is számtani kell. Napközben délen, délkeleten több órára kisüthet a nap, máshol felhős, borongós, helyenként tartósabban párás időre van kilátás, északkeleten, valamint nyugaton, északnyugaton eső, zápor is kialakulhat. Több tájegységünkön is élénk lehet a délkeleti szél. Hajnalban -1 és +5, kora délután 3 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, a naposabb tájakon mérhetjük a magasabb értékeket.

 

Kedden kezdetben többfelé eshet az eső, a magasabb hegycsúcsúcsainkon havas eső, havazás is kialakulhat átmenetileg, majd délután már csak a keleti, északkeleti tájakon számíthatunk esőre, miközben többfelé felszakadozhat a felhőzet, és süthet ki a nap. Több tájegységünkön élénk lehet a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló