2024. április 25., Márk

Mindenki ügye

#bank #tiborcz istván #orbán sára

Tiborcznál bankolhat a második Orbán-lány új cége is

Kovács Dávid 2022.02.11. 10:56

Családban maradnak a pénzügyek.

"Saját lábra áll idén Orbán Viktor másik lánya is" – írta néhány hete az Mfor, amikor kiderült, hogy céget alapított Orbán Viktor harmadik legidősebb gyermeke, Szokira-Orbán Sára.

 

A miniszterelnök 28 éves lánya tavaly decemberben többségi tulajdonosa lett az általa is alapított Art Related Solutions Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft. nevű vállalkozásnak, amely a cégiratok szerint üzletviteli tanácsadással, használtcikkek bolti kiskereskedelmével, valamint "máshova nem sorolható egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenységgel" foglalkozik – bármit is jelentsen ez.

 

A 444 most arról ír, hogy az új cég bankot is választott magának, a választás pedig a sógor egyik érdekeltségére, vagyis arra a Gránit Bankra esett, amelynek 57 százalékos tulajdonrészét december 30-án vásárolta meg Tiborcz István BDPST Zrt. nevű cége. A BDPST eddig az OTP-nél és az MKB-nál bankolt, de január 14-én két új számlát is nyitottak a Gránit Banknál, így Tiborcz István központi cége Tiborcz István saját bankjánál intézheti pénzügyeit – emlékeztet a portál.

 

Egyébként az Art Related Solutions Kft. székhelye is említésre méltó: Szokira-Orbán Sára cégét a budai második kerületbe, a Pasaréti út 122.-124. szám alá jegyeztették be. Pont oda, ahol Tiborcz István, azaz Orbán Ráhel férjének, több cége, például a BDPST Zrt. is, székel.

 

(Indexkép: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló