2024. július 24., Kinga Kincső

Mindenki ügye

#üzemanyag #shell #benzinkút #benzinárstop

Szigorít a Shell: így korlátozzák a tankolást a kútjaikon

Nagy Donát 2022.03.10. 14:56

A legtöbb autósnak így is belefér a telitank.

 

Csütörtöktől tranzakciónként legfeljebb 25 ezer forint értékben lehet tankolni a Shell magyarországi, kisnyomású kútoszlopokkal felszerelt töltőállomásain, közölte a társaság a Telex megkeresésére. Az intézkedés százhat (harminc budapesti és hetvenhat vidéki) benzinkutat érint.

 

A lap azt írja, hogy emelett továbbra is érvényben marad a február 22-én bejelentett, 100 literes korlátozás is a nemzetközi tranzitútvonalak mellett lévő tizenkét állomáson.

pikrepo-com (17) - shell
Fotó: pikrepo.com (Képünk illusztráció)

A Shell célja, hogy „az alapvetően személyautó-forgalmat kiszolgáló kisnyomású kútoszlopoknál kiküszöbölje a hirtelen nagyarányú készletlefogyást” – olvasható a társaság közleményében.

 

Nemrég mi is megírtuk, hogy Hernádi Zsolt MOL-vezér szerint butaság most rohanni tankolni, Hoppál Péter kormánypárti politikus viszont kijelentette, hogy aki nem fideszes, az végképp ne menjen a benzinkútra.

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló