2022. július 1., Tihamér Annamária

Mindenki ügye

#sziget fesztivál

Sziget: Ben Klock, Joris Voorn és mások a Colosseumban

Farkas Bazsi/ugytudjuk.hu 2022.04.15. 16:22

Ben Klock, Joris Voorn, Sasha és Matador is fellép a Sziget fesztivál underground elektronikus zenei helyszínén, a Samsung Colosseumban augusztus 10. és 15. között.

 

A mintegy háromezer főt befogadni képes építmény központi táncterén belülre épített dj-pult egy gigantikus gladiátort idéz, benne pedig egymást fogják váltani a Sziget ideje alatt az alternatív elektronikus műfajok legjobbjai – közölték a szervezők az MTI-vel.

 

Mint írták, a hatalmas méretek mellett érdekes dizájnelemek teszik teljessé a látványt, és a helyszín hang- és fénytechnikája is kiváló.

 

 

A Colosseum egyedi helyszínén fellépők sorában Ben Klock, Joris Voorn, Sasha és Matador mellett ott lesz a már korábban bejelentett Nina Kraviz, Kölsch és Set Troxler, továbbá Boston 168 live, Denis Sulta & Mella Dee, Eelke Kleijn, Etapp Kyle & Daria Kolosova, fka.m4a, Francois X, Gerd Janson, Glowal, Héctor Oaks & SPFDJ pres SPFOAKS, Honey Dijon, Imogen, John Talabot, Joone, La Fleur, Nicolas Lutz, Or:la, Patrice Bäumel, Paula Temple, Perc, Roi Perez, Shanti Celeste, SLV, SNTS, Viper Diva, Willikens & Ivkovic és Zioner.

 

 

(Via ugytudjuk.hu)

 

 

Indexfotó: Mónus Márton / MTI

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló