2024. március 3., Kornélia

Mindenki ügye

#időjárás

Szeles, napos, enyhe idő várható

Csarnó Ákos - Időkép 2023.10.30. 08:00

 

Hétfőn fátyolfelhős-napos időre készülhetünk, de északon-északnyugaton több lehet a felhő, kisebb eső nem kizárt. A délies szél többfelé élénk, a Dunántúl északi felén erős, Sopron környékén akár viharos lehet. Hajnalban 7 és 16, napközben 19 és 25 fok között alakul a hőmérséklet, 25 fokra délen van esély.

 

Kedden várható a következő hidegfront, ami felhős időt hoz. Kezdetben néhol, majd északnyugat, nyugat felől egyre több helyen alakulhat ki eső, zápor, zivatarok. Az élénk, erős délies szél délután kezd északnyugatira fordulni. A csúcshőmérséklet 15 és 23 fok között valószínű.

Szerdára elvonul a front, kisüt a nap, csak kisebb eső, gyenge zápor fordulhat elő elvétve. A nyugati, északnyugati szél az ország északkeleti felén élénk lesz. Hajnalra több helyen párássá, ködössé válik a levegő. Délutánra 13-19 fokig emelkedik a hőmérséklet.


idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló