2024. április 13., Ida

Mindenki ügye

Szeles, de melegebb idő várható

Csarnó Ákos - Időkép 2024.03.29. 08:26

 

Napos idővel indul a péntek, majd délután már gyakrabban zavarhatják felhők a napsütést. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb az északi határ közelében alakulhat ki egy-egy gyenge futó zápor. A déli-délnyugati szelet élénk, erős lökések kísérik majd, de a Dunántúlon többfelé viharos széllökésekre is számítani kell. Hajnalban 1 és 9 fok közötti minimumokat mérhetünk, majd napközben 18 és 25 fok közé melegszik a levegő.

 

Szombaton napos-fátyolfelhős időben lesz részünk, esni sehol sem fog. Sokfelé élénk, északnyugaton és nyugaton erős lesz a délies szél. Reggel 6-14, délután 21-27 fokot mutathatnak a hőmérők, az Alföldön és a Dunántúl déli tájain lesz a legmelegebb.

Húsvétvasárnap is elsősorban fátyolfelhők szűrhetik a napfényt, de helyenként már vastagabb fátyolfelhők is megjelenhetnek az égen. Csapadék továbbra sem várható. Nyugaton, északnyugaton és északon erős, máshol élénk lesz a délies szél. A szombathoz hasonlóan ezen a napon is 21 és 27 fok közötti csúcsértékeket mérhetünk.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló