2024. május 23., Dezső

Mindenki ügye

#fidesz #propaganda #kocsis máté

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel indít petíciót a Fidesz

Székely Zoárd 2021.08.29. 12:10

Stop Brüsszel, Stop Soros, Stop Shop...

Szeptember elsejétől petíciót indít a Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel

– közölte Kocsis Máté a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

 

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában felsorolta a 2002 és 2010 közötti kormányok rémtetteit, majd arról értekezett, hogy az elmúlt években a baloldalon a teljes kontrollt Gyurcsány Ferenc szerezte meg.

 

Szerinte mindegy, hogy Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára indul miniszterelnök-jelöltként, valójában az ex-miniszterelnök akar más szereplők mögé bújva újra hatalomra kerülni. Ezért a Fidesz azokat, akik nem akarják, hogy „újra hazudjanak reggel, éjjel és este”, arra biztatja, hogy támogassák a petíciót.

Nem hagyhatjuk, nem fogjuk engedni, hogy ugyanazok az emberek, akik 2002-2010-ben tönkretették az országot, hatalomra kerüljenek

– emelte ki.

 

A frakcióvezető szerint Karácsony Gergely főpolgármester fővárosi teljesítménye nem értékelhető.

Budapest romokban van, mindenhol kosz, szemét és dugó van, és eszkalálódott a hajléktalanhelyzet is

– fogalmazott, hozzáfűzve: számos fővárosi döntés Gyurcsány Ferencéknél születik meg, mivel tele van a városháza is az ő embereivel.

 

Kocsis Máté arra számít, hogy az uniós viták folyamatosan lesznek, és elítélő nyilatkozatokat tesz majd az európai mainstream,

mert a brüsszeli elit a baloldalt szeretné hatalomra segíteni.

A frakcióvezető közölte: a migrációs kérdésekben Magyarország továbbra sem hajlandó elfogadni a kvótajavaslatokat, amelyek az afganisztáni helyzet miatt újra felerősödtek.

Magyarország és a brüsszeli vezetők között vita van például a migrációs kérdések miatt, és a gyermekvédelem területén is „összeakadtunk". Azt hittem, a gyermekvédelem közös európai érték, de kiderült, hogy ezt már beelőzte az LMBTQ-propaganda feltétel nélküli támogatása

– mondta Kocsis.

 

 

 

Címlapfotó: MTI/Kovács Tamás

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló