2021. szeptember 28., Vencel

Mindenki ügye

#fidesz #migráns #település #meleg #melegellenes #falu

Sok Fidesz-szavazó azt hiszi, hogy ha a kormány nem gátolja meg, akkor a melegek bejárnak majd az óvodákba, és ott „buzivá nevelik át” a gyerekeket

Nagy Donát 2021.08.27. 11:14

Hogy ezt miért tenné bárki is, és mennyire életszerű, vagy lehetséges-e egyáltalán, azon nem őrlődnek.

A Népszava félszáz embert kérdezett meg nemrég öt faluban, és többségük úgy látta: a gyermekvédelminek nevezett népszavazáson a Fidesz hívei egyöntetűen beikszelik a kormányfő által várt válaszokat.

Ha arról a buziságról van szó, akkor én megmondom: felakasztanám őket! És azt is, aki ezt kitalálta!

– mondta Borbás Ferenc, 63 éves bükkösdi lakos, amikor a kormány melegellenes törvényéről kérdezte a lap újságírója. De az elmondható, hogy sehol sem volt vitatéma a törvény a megkérdezett településeken.

Van egy buzi miniszterelnök Hollandiában, és ő azért akarja, hogy beengedjék a buzikat az iskolába, mert így akarják megbosszulni, hogy Orbán nem engedi be hozzánk a menekülteket.

– folytatta elméletét a megkérdezett férfi, aki azt is kifejti, hogy a szexuális felvilágosítás maradjon a családok dolga, azt nem kell holmi szakemberekre bízni.

A lap szerint valamennyi faluban az derült ki, hogy a kormánynak hívő választók pár további kérdéssel elbizonytalaníthatók ugyan, de meg nem győzhetők.

Sőt, a megrögzött Fidesz-szavazók szinte kivétel nélkül örülnének a – jogászok szerint teljesen értelmetlen – drága népszavazásnak.

Ez a falu inkább fideszes, az itteniek többsége elhiszi a kormánynak, hogy jót akar, és megszavazzák, amit a kormány mond. Azért támogatják Orbánt, mert nem engedte be a migránsokat

– ezt már Szeifert Attila, 62 éves nagyvátyi lakos mondta a lap munkatársának.

hungary-364271_1280
Fotó: Pixabay

 

A kétezer lelkes Döbrököz kocsmájában épp a falu focicsapatának edzőmeccsére „alapoztak” a helyi drukkerek, így őket is megszólították.

Nekem két óvodás gyerekem van

– kezdte a 41 éves, minőségügyi mérnök, Pösztör József, majd hozzátett:

Nem akarom, hogy az óvodában tartsanak a gyerekeimnek szexuális felvilágosítást. Azt meg végképp nem, hogy melegek tartsák.

Amikor viszont az újságíró felveti, hogy ilyenről szó sem volt, hiszen felvilágosítást a 12-14 évesek kapnak, a férfi csak annyit válaszolt:

Bemondták a rádióban, hogy mennének az oviba is

– majd közbekiált a kocsmát vezető asszony, hogy "Takarodjanak a buzik az óvodából!".

 

A többi megszólaló is hasonló gondolatoknak ad hangot, a cikk pedig azzal zárul, hogy a jelek szerint a nehéz sorsú, Fideszre hallgató falvakban erős sziklára épít a kormány a jövőben.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló