2022. december 3., Ferenc Olívia

Mindenki ügye

#völner pál #schadl györgy

RTL: Közszereplőt érintő, kompromittáló fényképeket találtak Schadl páncélszekrényében

Nagy Donát 2022.01.26. 08:26

A nyomozati iratok szerint "egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek.” Tovább nő a Fidesz-közeli végrehajtók botránya.

Egy közszereplőről készült kompromittáló adatok is előkerültek Schadl György hálószobájának páncélszekrényéből. Egy borítékban két fénykép volt, ezeken három meztelen ember látható intim helyzetben, és egy közszereplő neve szerepelt a fotók mellett talált két DVD-n – írja az RTL.

 

 

A képek mellett az RTL szerint kinyomtatott üzenetek és két DVD is volt a páncélszekrényben, amelyekre egy közszereplő vezetéknevét írták fel. Schadl György előbb azt mondta, hogy nem tudja, mi van a DVD-ken, és azt sem tudja, hogy kerültek a páncélszekrénybe. A közel tíz órán át tartó házkutatás egy későbbi pontján viszont azt mondta, hogy a DVD-ken üzenetváltások vannak kimentve.

 

Az RTL Híradó megkereste azt a közszereplőt, akire a cédéken lévő felirat utalhat. Ő azt mondta, hogy nem ismeri Schadl Györgyöt, se ő, se más soha nem zsarolta meg, és nem tudja elképzelni, hogy róla kompromittáló felvétel készült volna.

 

Schadl előnyért hivatali kötelességét megszegve elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt van előzetes letartóztatásban, míg Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium korábbi államtitkára, aki a vád szerint kenőpénzt fogadott el tőle, továbbra is szabadlábon van.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló