2024. május 24., Eszter Eliza

Mindenki ügye

#lidl #árstop

Rohamosan vásárolják fel az árstopos termékeket, drasztikus lépést tett a Lidl

Székely Zoárd 2022.05.10. 14:45

A beszállítók áremelése miatt rohanják le a diszkontokat.

 

Rohamosan vásárolják fel az árstopos termékeket a kisboltosok, cukrászdák, vendéglősök a szupermarketekben és a diszkontokban, ezért egyre többször fordul elő, hogy áruhiány alakul ki a boltokban. A beszállítók gyorsan emelik az árakat, így a kisboltosok már olcsóbban tudják beszerezni a termékeket a diszkontokban és a nagy láncoknál – írja a Portfolio.

A Lidl már lépett is, a lakosság folyamatos élelmiszerellátásának biztosítása érdekében nem ad el cukrot, lisztet és csirkemellet nagykereskedőknek.

lidl --- pikrepo
Fotó: Pikrepo.com

 

A Lidl Magyarország elsődleges célja, hogy kiskereskedelmi vállalatként a fogyasztókat ki tudja szolgálni, ezért hozta meg azt a döntést, hogy mindösszesen három termék (csirkemell, cukor, liszt) kizárólag a lakossági fogyasztók számára érhető el"

– nyilatkozta a lapnak Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

 

A portál szerint a következő időszakban nem lenne meglepő, ha a kiskereskedelmi vállalatok sorra jelentenék be a nagykereskedelmi kiszolgálás átmeneti felfüggesztését.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló