2024. július 23., Lenke

Mindenki ügye

#eger #gárdonyi géza színház #popkultúra #zene #road #táncművészet #klip

Az egri Gárdonyi színházban forgott a Road legújabb videóklipje

Kovács Dávid 2022.08.09. 15:19

A mátraaljai zenekar videója már 25 ezer megtekintés fölött jár, a rajongók odáig vannak érte.

 

"Egy biztos, ilyen klipünk, mint amilyen ez, még sosem volt" – harangozta be legújabb zenés videóját a Domoszlóról indult Road zenekar. A Szerintem című számhoz az egri Gárdonyi Géza Színházban forgott klip, amit a napokban mutattak be a csapat Facebook-oldalán.

Különleges, megfoghatatlan dal ez számunkra, valami igazán ösztönös, letisztult belső harmóniával, ismerős lüktetéssel, szűnni nem akaró szabadságérzéssel, szenvedéllyel. Különleges videoklipet akartunk készíteni hozzá és úgy megmutatni mindnekinek
– közölte a bemutató napján az együttes.
 
A klipet Hajnal Ádám készítette a frontember, Molnár Máté ötlete nyomán, aki a szám szövegírója is egyben. A felvételek az egri Gárdonyi Géza színházban készültek még június második felében. A táncos jelenetekben a GG Tánc Eger táncművészeit, Forcek Jankát és Emődi Attilát láthatjuk. A koreográfiát Topolánszky Tamás Harangozó-díjas érdemes művész készítette.
 
 
A zenekart legközelebb szombat este lehet majd elcsípni a megyében, amikor a visontai sportpályán zenélnek majd az I. Falu-Gasztro Fesztivál nevű eseményen. A várható nagy érdeklődés miatt a szervezők arra kérik a község lakóit, hogy lehetőleg gyalog érkezzenek a rendezvényre – ahol egyébként sok egyéb más mellett tűzijáték(!!), szkanderbajnokság és asszonycipelő verseny(!!!!) is lesz.
 
A Road egyúttal egy galériányi fotót is közzétett a klip forgatásáról:
 

Augusztus 7-én, érkezik a SZERINTEM című dalunk videoklipje! Addig is mutatunk egy pár kockát a moziból, amolyan...

Közzétette: Road zenekar – 2022. augusztus 3., szerda
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló