2024. június 16., Jusztin

Mindenki ügye

#tüntetés #magyar kétfarkú kutya párt #kovács gergely

Rendőrök vitték el a Kutyapárt társelnökeit a szerda esti tüntetésről (VIDEÓ)


Kovács Gergőt a beszámolók szerint azért, mert lelépett az úttestre. Döme Zsuzsannát, Ferencváros kutyapárti alpolgármesterét is megbilincselték.

 

A tegnapi tüntetésen a 444 cikke szerint a rendőrök intézkednek Kovács Gergővel és Döme Zsuzsannával, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt társelnökeivel szemben.

 

 

A felvételen Kovácsot autóba rakják a rendőrök, Dömét pedig, aki az egyik rendőr szerint zavarja az intézkedést, megbilincselik. Az egyik hatósági személy eközben többször „drágámnak” szólítja – írja a 444.

Döme a felvételen azt kifogásolja, hogy fogdossák, a rendőrök pedig azt, hogy a nő a rendőri intézkedés alatt rúgkapál. Elhangzik az is, hogy „ittas”.

Szemtanúk szerint Kováccsal szemben történt közvetlen előzménye az volt, hogy a rendőri felszólítás ellenére az úttestre lépett.

 

A 444 cikke szerint Döme Zsuzsannát csütörtök reggel 9-kor engedték ki az I. kerületi rendőrkapitányságról. Kovács Gergőt szintén kiengedték, nála az elfogását követően kisebb mennyiségű marihuánát találtak a rendőrök (a Kutyapárt elnöke a korábbiakban többször nyíltan vállalta, hogy fogyaszt füvet, a párt pedig kiáll a marihuána legalizálása mellett).

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló