2021. szeptember 25., Eufrozina Kende

Mindenki ügye

#szijjártó péter #majka

Rázúdult a népharag Majkára, mert együtt mutatkozott Szijjártó Péterrel

ugytudjuk.hu 2021.04.23. 19:27

Jól rácsodálkozott a közéleti viszonyokra az ózdi rapper.

„Hölgyeim és uraim! Egy picit hűtsük le a kedélyeket. Nem kenyerem a magyarázkodás, de a hülyék elméleteit olvasva késztetést éreztem, hogy megírjam ezt a posztot."

– kezdi legutóbbi Facebook-bejegyzését Majka, miután körbejárta az internetet egy fotó, amin Szijjártó Péterrel beszélget.

Az eset igen nagy port kavart, tekintve, hogy a rapper korábban többször bírálta a kormány járványkezelését, ezért többen is támadták őt, amiért a külügyminiszterrel mutatkozott.

„Szijjártó Péternél jártam, erre a nyakamba szakadt egy gyűlöletcunami. Eladtam magam, a kormánynak dolgozom, talpnyaló lettem stb!! Ez azért fura, mert délután az Auchanben is voltam.... És bár láttak sokan ott is, mégsem kaptam olyan üzenetet, hogy eladtam magam egy nagy multinak, és nyaljam csak az Auchanösök seggét, lesz majd ingyen kenyér, meg dobozos vaj"

– reagált a történtekre Majka, aki szerint „az sem opció az embereknél, hogy lehet barátod, ismerősöd akár politikus is, bármelyik oldalon".

A zenész elmondása szerint csak a szakmája nevében járt el Szijjártónál, ám hangsúlyozta, hogy ha nem menne olyan helyre fellépni, dolgozni vagy vásárolni, „ahonnan ne valamelyik politikai oldal cégeihez csepegne le a forint”, akkor maximum a kertben tudna „füvet szedni vacsorára a gyerekeknek”.

 

„Attól vagyok seggnyaló, hogy elviszem az elmúlt egy év problémáját egy olyan emberhez, akivel jó kapcsolatom van, és értelmesen meg tudjuk beszélni? Ha emiatt egy picit változik a szórakoztatóipar helyzete, akkor annak nagyon sokan örülhetnek. Olyanok is, akik most fröcsögnek, és olyanok is, akik a Facebookon nagymenők, de arra nem veszik a fáradságot, hogy négyévente elmenjenek szavazni, es formálják a jövőt, vagy próbáljanak változtatni rajta”

– írja Majka, aki szerint ha a találkozója Szijjártóval „révbe ér”, akkor „nemcsak a színpad ezen oldalán örülhetnek, hanem a közönség részéről is”.

„Mindenkit megnyugtatok, én sosem leszek sáros a poltikától"

– zárta gondolatait a rapper.

 

via ugytudjuk.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló