2024. február 24., Szökonap

Mindenki ügye

#petíció #miniszterelnök

Petíció indul, hogy senki ne lehessen 8 évnél tovább kormányfő Magyarországon

ugytudjuk.hu 2021.03.25. 15:35

Az aláírásgyűjtésbe kezdő Momentum miniszterelnök-jelöltje elmondta, hogy amennyiben ő lesz a következő kormány élén, törvénymódosítást fog kezdeményezni erről.

A Momentum petíciót indít annak érdekében, hogy egy személy maximum 8 évig lehessen miniszterelnök – jelentette be a Facebookon Fekete-Győr András és Gelencsér Ferenc.

Az elmúlt 100 év magyar politikája nem az emberekről szólt, hanem Horthykról, Kádárokról és Orbán Viktorokról. Ezek a politikusok nem azon fáradoztak, hogy a magyarság nyugati életszínvonalon élhessen, hanem a mindenkori egyéni, politikai hatalmi érdeküknek megfelelően vezették ezt az országot

– indokolta a kezdeményezést Gelencsér Ferenc.

 

Fekete-Győr András – a Momentum miniszterelnök-jelöltje – elmondta, hogy amennyiben ő lesz a következő miniszterelnök, törvénymódosítást fog kezdeményezni arról, hogy egy miniszterelnök maximum 8 évig irányíthassa Magyarországot.

Soha többé nem fordulhat elő az, hogy egyetlen ember kénye-kedve szerint alakuljon az ország sorsa. Amennyiben egyetért kezdeményezésünkkel támogassa petíciónkat!

– buzdított aláírásra.

 

A petíciót itt írhatja alá.

 

Via ugytudjuk.hu

 

(Indexfotó: Kisbenedek Attila / AFP)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló