2021. november 28., Stefánia

Mindenki ügye

#magyar közlöny #pedofiltörvény #homofób

Például a Dobó téren törvénysértő lesz "homoszexualitást népszerűsítő" termékeket árulni

Szabadi Szabolcs 2021.08.06. 22:54

Mert ugye eddig tolongott a brüsszeli aktivistasereg.

Egy ideje már szisztematikusan gyermekvédelmi törvénynek nevezi a kormány és a kormánypárti sajtó azt a szabályozáshalmazt, amelyet a homofóbbá vált pedofiltörvénybe csomagoltak. Nos, pénteken megjelent ennek a törvénynek a végrehajtási rendelete. A Magyar Közlönyben közzétett rendelkezés szerint egyebek közt tilos lesz:

 

– közszemlére tenni "születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő, gyermekeknek szóló terméket";

 

– ezen termékek nem forgalmazhatók "nevelési-oktatási, gyermek- és ifjúságvédelmi intézmény, valamint templom és vallásgyakorlásra rendelt más hely bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül";

 

– illetve ezek csak "a többi terméktől elkülönítve csak zárt csomagolásban forgalmazhatóak".

 

Vagyis, sorra ürülnek majd ki a kirakatok, eltűnnek a könyveket áruló cukrosbácsik az iskolák bejárata mellől, a Brüsszel által idereptetett elemébétékú-aktivisták pedig tönkre fognak menni, hiszen nem veszi el tőlük senki a tudatmódosító kiadványaikat. Erre mondják ilyenkor: "Itt kell élned, hogy elhidd".

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló