2022. szeptember 30., Jeromos

Mindenki ügye

#vizsgálóbizottság #baloldal #cöf #elmúltnyolcév

Párhuzamos valóság: a "balliberális országfosztás" miatt erkölcsi gyóntatószéket állít fel a Fidesz-közeli CÖF

Nagy Donát 2021.06.16. 09:07

Azt mondják, ideje elégtételt venni a baloldal által elherdált közvagyon miatt.

Egészen elképesztő közleményt tett nyilvánossá a Magyar Nemzet, amelynek minden sora egy igazi "kincs":

 

Meggyőződésünk szerint itt az ideje annak, hogy a balliberális országfosztás nyomába eredjünk, ezért szellemi honvédőink akaratára megalakítjuk a Civil Igazságtételi Bizottságot – jelentette be az úgynevezett Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke a lap szerint.

csizma
Fotó: MTI/Varga György

 

Csizmadia László szerint a hazát elárulók – a jogállamiság sajátos, „selymes” felfogása szerint – következmények nélkül úszták meg a rájuk kiszabható súlyos büntetéseket. Ezért fel kell állítani azt a bizonyos erkölcsi gyóntatószéket, amely által elégtételt biztosíthatunk a nemzet polgárainak, valamint azoknak a fiatal választóknak a tisztánlátásához is hozzájárulhatunk, akik 2022-ben a szavazóurnákhoz járulnak.

 

A Civil Igazságtételi Bizottság a Kádár-korszaktól kezdve a rendszerváltáson át egészen napjainkig szeretné bemutatni, hogy az országgyűlési választások előtt és után a szociálliberális kormányzás és hálózata miként herdálta el az állam és az adófizetők vagyonát, rámutatva, hogy eközben egyesek – pártjuk és kormányuk asszisztálásával – hogyan gazdagodtak meg és váltak oligarchává. 

A közlemény azt nem említi, hogy a 2010 utáni kormánytagok és családjaik történelmi, nagyságrendekkel nagyobb gazdagodását, vagy a kínai és orosz gigahiteleket fogják-e vizsgálni.

A "munkához" csatlakozik ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Völgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácsvezető bírája, Zétényi Zsolt jogász, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi elnöke, Osztie Zoltán, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony-főplébánia plébánosa, Magyar-Zsolnay Attila alkotmányjogász, Wittner Mária ’56-os szabadságharcos és Borvendég Zsuzsa történész.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló