2022. november 28., Stefánia

Mindenki ügye

#időjárás-jelentés

Párás, ködös idővel indulnak a hétvége napjai

Csarnó Ákos - Időkép 2022.11.24. 20:28

 

Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően többfelé süthet ki hosszabb időszakokra a nap, tartósabban felhős körzetek keleten, északkeleten lehetnek. Számottevő csapadék nem valószínű, eleinte északkeleten fordulhat elő gyenge eső, ködszitálás, néhol ónos szitálás. Veszít erejéből a szél, gyenge, mérsékelt lesz. Hajnalban -3 és +4, délután 4 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk, északkeleten maradhat hidegebb az idő.

 

Szombat hajnalra sokfelé képződhet sűrű köd, amely csak lassan ritkulhat. Sok felhő lesz felettünk, helyenként kisebb eső kialakulhat, kisebb körzetekben ugyanakkor felszakadozhat a felhőzet, kisüthet a nap. A Dunántúlon feltámad az északnyugati szél. Napközben 4-10 fokra van kilátás.

Vasárnap tartós pára-, ködfoltok ismét maradhatnak keleten, északkeleten, de a legtöbb helyen hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csak néhol alakulhat ki kisebb eső, eleinte esetleg ónos szitálás. Nyugaton élénk lehet az északias szél. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 10 fok között alakulhat.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló