2024. július 23., Lenke

Mindenki ügye

#magyar péter #atv

Otthagyta Magyar Péter az ATV stúdióját

Farkas Bazsi 2024.06.11. 07:49

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

 

Alig 2 perc alatt ért véget az ATV Egyenes Beszéd című műsorának mai Magyar Péterrel, a Tisza Párt alelnökével készült beszélgetése. Az interjú elején ugyanis a riporter Rónai Egon egy mappát adott át Magyarnak, amiben kigyűjtötték, hogy az április 20. kampány kezdete óta hányszor hívták nyilatkozni, a politikus hány híradós anyagban szerepelt, és hány cikk jelent meg vele kapcsolatban a csatorna online felületén. Mindez arra volt válasz, hogy Magyar szerint az ATV őt ignorálja.

 

 

Magyar előbb arról beszélt, hogy március 28 és május 3 között egyszer sem hívták élő adásban. Rónai erre azt felelte, hogy ez tényszerűen nem igaz. Magyar ezután a csatorna tulajdonosáról beszélt, majd amikor Rónai azt mondta, hogy a tulajdonosnak semmiféle ráhatása nincsen a műsorok szerkesztésére, és azt kérte, hogy fejezzék be azt a komédiát, hogy Magyar folyamatosan üzenget nekik.

 

Magyar ekkor felállt és elhagyta a stúdiót.

 

Nem ez az első eset, hogy Magyar élesen kritizálja a sajtót, korábban Dezső András újságírót propagandistázta le akkor, amikor Dezső rendőrségi jelentések alapján írt cikket arról, hogy Magyar és egykori felesége, a korábbi igazságügy miniszter Varga Judit milyen magánéleti veszekedéseket rendeztek. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló