2023. szeptember 26., Jusztina

Mindenki ügye

#orbán viktor #interjú

Orbán hiperfontos tévés bejelentése a járvány közepén: csak 4 órát alszik naponta

ugytudjuk.hu 2021.04.01. 07:48

A miniszterelnök szerda esti, rendkívüli tévéinterjúja nem sikerült túl fényesre.

Nagy lehet a baj a Fidesz választói támogatottsági adataival, és komolyan mínuszba futhatott az a statisztikai mutató, ami a kormány járványkezelési képességét rakta indexbe, ha Orbán Viktor miniszterelnök nagy hirtelen befutott az M1-be, az esti főműsoridőbe “interjút” adni.

 

A kormányfő egyetlen új információt tudott elmondani a fél órás beszélgetés alatt, méghozzá azt, hogy 4 órát szokott aludni. Ezt egyébként arra mondta válaszként, hogy az egészségügyi dolgozónak most ennyi az alvásideje. 

orban-viktor-kossuth-radio-interju-mti-szigetváry-zsolt

Ezen kívül pedig egyetlen egy olyan mondata, kijelentése, rámutatása, a járvánnyal kapcsolatos a száján kiejtett információ nem volt a kinyilatkoztatásában, ami hírértékű lett volna. A szokásos panelek azonban jöttek.

Vagyis volt oltásellenes baloldal, brüsszeli bürokraták, keleti (vállveregetés) vakcina beszerzés, baloldali rémísztgetés, álhírkeltés és megsüvegelendő egészségügyi dolgozók, újraindított gazdaság, és elképesztő oltási mutatók. 

Ezen kívül Orbán Viktornak nem volt mondanivalója azon a napon, amikor halálozási rekordot döntve 302 magyar vesztette életét a koronavírus okozta szövődményekbe.

 

A kórházakban uralkodó állapotokat bemutatni kívánó független szerkesztőségek mai levelére is csak egy fél mondattal tért ki: nem kell bemenni a kórházba kamu videókat gyártani - mondta.  

 

Még 2-3 hét nehéz idő jön tekintett a nem túl távoli jövőbe, miután elmondta, hogy a magyar nemzetegységet meg kell őrizni a bevándorláspárti Unióban. 

Szép, napos és vidám lesz a nyár - zárt ezzel Orbán.

 

via ugytudjuk.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló