2023. május 28., Emil Csanád

Mindenki ügye

#orbán viktor #ellenzék

Orbán az ellenzéki frakcióvezetőkkel tárgyalt, de titok, hogy miről


Kövér László haragja üldözi azt az ellenzéki pártvezért, aki elkotyogja, miről volt szó a megbeszélésen. Mi úgy tudjuk egyébként, hogy semmi izgalmasról.

 

Orbán Viktor miniszterelnök a nyilvánosság kizárásával konzultált az ellenzéki pártok frakcióvezetőivel a március 24-25-i EU-csúcs előtt. Az Európai Tanács találkozóján Joe Biden amerikai elnök is jelen lesz – írja a 444.

 

 

A találkozón azonban nemcsak az EU-csúcsról, hanem más belpolitikai témákról is szó esett, de

hogy pontosan mi hangzott el, az várhatóan nem fog kiderülni, erről ugyanis az ellenzéki frakcióvezetők sem beszélhetnek – írja a 444. Az Ugytudjuk.hu úgy értesült, hogy semmi különösen izgalmasról nem esett szó a megbeszélésen.

A sajtótájékoztatón a megbeszéltekhez tartották magukat a felek, és Szabó Tímea elmondta azt is, hogy Kövér László megfenyegette őket hogy ha mégis beszélnek az ülésen elhangzottakról, annak következményei lesznek. Az kiderült, hogy a miniszterelnököt az ukrajnai háborúról, a paksi beruházásról, a pedagógusbérekről, az élelmiszerárakról és az inflációról kérdezték.

 

Ungár Péter, a Vas megyei LMP országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón arra kérte a fideszes frakcióvezetőt, Kocsis Mátét, hogy fejezzék be annak az ordas hazugságnak a terjesztését, hogy Paks II esetleges meg nem építése bármilyen szinten befolyásolja ma az energiaárakat. Hozzátette: a nemzeti energifüggetlenséget nem garantálja egy orosz pénzből, orosz feltételekkel épített, orosz fűtőanyagot használó erőmű – ami a szankciók miatt várhatóan egyébként sem tud felépülni.

 

(Via ugytudjuk.hu)

 

Ungár Péter az Egri Ügyek kiadójának résztulajdonosa.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló