2024. július 20., Illés

Mindenki ügye

#időjárás

Nyári idővel indul a szeptember

Csarnó Ákos - Időkép 2023.09.01. 07:51

 

Pénteken az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, északon és nyugaton lehet időnként több felhő az égen. Legfeljebb helyenként nyugaton, északnyugaton alakulhat ki futó zápor, esetleg zivatar. Többfelé élénk lehet a déli-délnyugati szél. Délután 23 és 29 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

 

Szombaton sok napsütésre, igazi nyári időre van kilátás 27-32 fokos maximumokkal. Legfelebb északon-északkeleten alakulhat ki elszórtan zápor, zivatar a délutáni órákban. Itt élénk, zivatarok idején erős, viharos lehet a délnyugati szél.

Vasárnap egy hidegfront hozhat több felhőt, és záporok, zivatarok kialakulására is számítani kell több tájegységünkön. Az északnyugatira forduló szelet élénk, erős, zivatarok környezetében viharos lökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 24 és 30 fok között alakulhat.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló