2024. június 24., Iván

Mindenki ügye

#időjárás

Nyarat idéző péntek néhol gyenge záporral

Csarnó Ákos - Időkép 2023.09.22. 08:19

 

Pénteken napközben többórás napsütésre szinte mindenhol számíthatunk. Viszont délután, este északnyugaton és nyugaton helyenként zápor, zivatar kialakulhat, de napközben elvétve északon sem kizárt egy-egy kisebb futó zápor. A déli-délnyugati szél élénk, erős lesz. Napközben 27 és 33 fok közé melegszik a levegő.

 

Szombaton reggel, illetve napközben egy hidegfront az északkeleti és a keleti tájak kivételével többfelé okoz esőt, illetve záporokat, zivatarokat, kora estére viszont már a Tiszántúlra is megérkezhet a csapadék. Nagy hőmérsékleti kontraszt alakulhat ki a nyugati és a keleti tájak között, 16 és 34 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet, nyugaton mérhetjük az alacsonyabb, keleten, délkeleten a magasabb értékeket. Többfelé élénk, erős lesz az északnyugatira forduló szél, zivatarok környezetében viharos lökésekre is számítani kell.

Vasárnap erősen felhős, borongós időre van kilátás, sokfelé újabb esőre, záporra, zivatarra is számítani kell. Az északi-északkeleti szél élénk, erős, nyugaton és északkeleten viharos lehet. Napközben 16-27 fok valószínű, délkeleten, valamint keleten lehet a legmelegebb.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló