2021. május 11., Ferenc

Mindenki ügye

#koronavírus #százhalombatta

Négytagú család halt bele a koronavírusba Százhalombattán

2021.04.23. 12:07

Anya, apa és két gyerekük.

Egy négyfős százhalombattai család minden tagja belehalt a koronavírus-fertőzésbe – közölte Vezér Mihály polgármester az Index szerint. A városvezető szerint az Óvárosban élő Varga család összes tagját kórházban kezelték a koronavírus-fertőzés miatt, de az orvosok nem tudták megmenteni az életüket. „Először az édesanya halt meg, majd a gyermekeik; bíztunk abban, hogy az édesapa felgyógyul, de sajnos őt is elveszítettük” – számolt be a történektől.

 

A városvezető szerint a családot a helyiek közül sokan ismerték, tisztelték és szerették.

Szerény, szorgalmas, segítőkész emberek voltak. Így maradnak meg az emlékezetünkben

– írta.

 

A városvezető arra is felhívta a figyelmet, hogy mára ugyan szinte minden családnak van olyan ismerőse, aki elhunyt a vírusban, az viszont nagyon ritka és tragikus, hogy egy egész család esik a betegség áldozatául.

Vezér Mihály az önkormányzat, a városlakók és önmaga nevében is részvétét fejezte ki a gyászolóknak. „Amit közösen tehetünk, hogy legyőzhessük a járványt, az a megelőzés, a szabályok betartása és a védőoltás felvétele” – emlékeztetett posztjában. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló