2024. október 14., Helén

Mindenki ügye

#időjárás

Napos idő indítja a hetet

Csarnó Ákos - Időkép 2024.10.14. 07:19

 

Hétfőn naposabb és felhősebb tájakkal és időszakokkal is találkozhatunk, viszont napközben számottevő csapadék sehol sem várható. Nyugaton, északon és északkeleten élénk lesz a szél. Hajnalban 1 és 11 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, a hidegebbet északkeleten mérhetjük. Délutánra 14 és 19 fok közé melegszik a levegő.

 

Kedden mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de elsősorban északkeleten kisebb eső, zápor is kialakulhat. Többfelé élénk lesz az északi, északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 12 és 21 fok között alakul, északkeleten lesz hűvösebb az idő.

Szerdán az ország nagy részén napos idő várható, csupán nyugaton lehet több felhő az égen, de csapadék ott sem várható. A Dunántúlon többfelé feltámadhat a keleti-délkeleti szél. Hajnalban északkeleten gyengén fagyhat, nyugaton, délnyugaton enyhébb lesz az idő. Napközben 13-17 fokot mutathatnak a hőmérők.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló