2021. május 14., Bonifác

Mindenki ügye

Most éppen az Aldiban találtak fertőzött élelmiszert, mutatjuk, hogy melyiket kerülje el

MTI 2019.11.30. 00:00

Tegnap a Lidl, ma a riválisa hívott vissza egy terméket.

 

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és a Principe di San Daniele Spa visszahívja a Hola Serrano sonkát, mert annak egy mintájában Listeria baktériumot mutattak ki - közölte az áruházlánc az MTI-vel pénteken.

    

A sonka értékesítését azonnal felfüggesztették, az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelőssége egyelőre nem állapítható meg.

 


    

A Listeria gyomor/emésztőrendszeri megbetegedéseket és influenzához hasonló tüneteket okozhat. Listeriával szennyezett termék elfogyasztása után különösen terhes nőknél, kisgyermekeknél, illetve a legyengült immunrendszer esetén súlyosabb megbetegedés léphet fel.
    

A vásárlók az érintett 100 grammos, 33576 cikkszámú, és 2020.12.02. fogyaszthatósági idővel és G203641300 gyártási azonosítóval rendelkező sonkát bármely magyarországi Aldi áruházba visszavihetik, ahol a vásárlást igazoló számla, vagy nyugta hiányában is visszatérítik az árát.
     

A vásárlók kérdés esetén az Aldi ügyfélszolgálatához fordulhatnak a +36 23 504 680-as telefonszámon.

 

Szennyezett árut találtak a Lidl polcain. Aki ilyet vett, nehogy megegye!

Egy kis E. coli baktérium volt a sajtban. A Lidl Magyarország Bt. kivonja a forgalomból, valamint visszahívja a fogyasztóktól a "Milbona Selection Brie de Nangis" francia lágy sajt termék egyik 100 grammos tételét toxintermelő E. coli baktérium szennyeződés miatt - tájékoztatott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal csütörtökön. A közleményben megjegyezték: a E.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló