2024. június 17., Laura Alida

Mindenki ügye

#időjárás

Mérsékelten meleg idő várható

Csarnó Ákos - Időkép 2023.09.15. 07:38

 

Pénteken napos-gomolyfelhős időre van kilátás, csak néhol délkeleten, keleten és a Dunántúlon fordulhat elő futó zápor. A Dunától keletre még többfelé élénk, néhol erős lehet az északi-északkeleti szél. Hajnalban 10-18 fok várható, a legmagasabb hőmérséklet pedig 23 és 28 fok között alakul.

 

Szombaton sok lesz a napsütés, de az ország keleti, északkeleti felén időnként erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet, és arrafelé helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Nyugaton, északnyugaton a délies, északon, északkeleten a keleti-délkeleti szelet kísérhetik élénk lökések. Hajnalban 8-16, napközben 24-29 fok várható.

Vasárnap a napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják, de csak néhol alakulhat ki rövid ideig tartó zápor, esetleg zivatar. A déli-délnyugati szél helyenként élénk lehet. 25 és 30 fok közötti maximumokat mérhetünk.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló