2024. május 20., Bernát Felícia

Mindenki ügye

#időjárás

Meleg, napsütéses idő várható

Csarnó Ákos - Időkép 2023.06.05. 07:33

 

Hétfőn délnyugat felől egyre inkább megnövekszik a felhőzet, gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják a napsütést. Az északkeleti tájak kivételével többfelé számíthatunk esőre, záporokra, zivatarokra. A délkeleti szél többfelé megélénkül, zivatarok idején viszont erős, akár viharos lökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet 22 és 30 fok között alakulhat, északnyugaton, nyugaton lesz hűvösebb.

 

Kedden reggel még északkeleten várható csapadék, majd a gyakran megnövekvő felhőzetből ismét többfelé készülhetünk esőre, záporokra, zivatarokra, néhol felhőszakadásra, jégesőre is. Helyenként élénk, zivatarok környezetében erős, viharos lehet a szél. Átmenetileg visszaesik a hőmérséklet: 19-25 fok várható.

Szerdán is marad a változékonyság: a gomolyfelhős-napos időben több helyen várható eső, zápor, zivatar. Ezeket néhol felhőszakadás, jégeső kísérheti. Az élénk délkeleti szélben 20-26 fok közé melegszik a levegő.

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló