2023. június 4., Bulcsú

Mindenki ügye

#pesti tv

Megszűnik a Pesti TV


Még két hónapig él a Mészáros Lőrinchez köthető csatorna.

 

Media1 információi szerint két hónap múlva lesz látható utoljára a Huth Gergely nevével fémjelzett és Mészáros Lőrinchez köthető Pesti TV tévécsatorna programja utoljára.

 

A lap úgy értesült, a kormányközeli sajtóban végbemenő költségracionalizálás áldozata lett a Pesti TV, de már azt is tudni, hogy

a Pesti TV 2022. július 10-én 24:00-kor fejezi be működését.

A Pesti TV és Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó, Orbán Viktor barátjának pénzén jött létre, még 2020 őszén kezdte meg a sugárzást. A műsorokat Huth Gergely és a PestiSrácok nevű kormányközeli portál csapata készítette, ám a nézettség mindvégig nagyon alacsony maradt, a csatorna csak vitte a pénzt

 

A Pesti TV rövid élete alatt belső botrányokat is megélt, sokszor késve kapták meg a fizetésüket a munkatársak. Tavaly a szerkesztőség egy olyan posztot is megjelentetett, amelyben azt állították, hogy sérül a tévénél a sajtószabadság, de rövid időn belül tiltakozó közleményüket eltávolították. 

 

(Via ugytudjuk.hu)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló