2022. augusztus 13., Ipoly

Mindenki ügye

#előválasztás

Megközelítőleg 3000-en szavaztak az előválasztáson Heves megye 1. számú választókörzetében eddig

2021.09.24. 15:04

Egerben több helyen is illetve Füzesabonyban lehet még leadni a voksokat.

 

Egerben folyamatosan a Katona téren, a Piaccsarnoknál egészen szeptember 28-ig, szeptember 24-25. és 26-án a Vallon úti Coop-nál, Füzesabonyban pedig a Baross utca 1. szám alatt lehet voksolni az előválasztáson, minden nap 8.00 és 18.00 között.

 

A Heves megyei 1. számú körzet előválasztáson induló jelöltjei Berecz Mátyás (jelölő szerv: DK) illetve Jánosi Zoltán (jelölő szerv: Momentum). Érdeklődésünkre a szervezők elmondták, hogy az összes helyszínt számolva az elmúlt bő egy hétben több, mint 3000 személyesen leadott szavazatot adtak le a választópolgárok ebben a körzetben. Ebbe az adatba nem tartozik az online leadott szavazatok száma.

 

 

A pénteki nap kicsit alacsonyabb számokat hozott, de ezt a ma esti, RTL Klub-on tervezett miniszterelnök-jelölti vitára várakozásnak tudják be, így a hétvégére nagyobb számokat várnak. Előzetes számítások szerint a 400.000 voksot bőven meghaladják a szavazók és nem kizárt a félmilliós országos részvétel sem.

 

Eredmények a 28-i urnazárást követő napokban, egy időben várhatók.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló