2024. május 27., Hella

Mindenki ügye

#nemzeti konzultáció #konzultáció

Márki-Zay Péter mozgalma Civil Nemzeti Konzultációt indít

Csarnó Ákos 2022.11.07. 15:36

 

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elindítja a Civil Nemzeti Konzultációt – közölte Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere és a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke közösségi oldalán.

 

A koncultáció indulását azzal indokolták, hogy a kormány álkonzultációt írt ki a szankciókról. Mint azt Márki-Zay bejegyzésében írja, mindezt azért, hogy „elterelje a figyelmet arról, hogy végighazudták a kampányt, többszörösére emelték a gáz és a villany árát, csődbe és erkölcsi romlásba kormányozták az országot”.

 

A polgármester hiányolja, hogy egyetlen kérdést sem szenteltek saját intézkedéseikről, a gazdaságról, a társadalomról, vagy az emberek mindennapi életét érintő valóban fontos kérdésekről, ezért ők most lehetőséget biztosítanak mindenkinek erre. Céljuk, hogy „eljuttassák az emberek hangját a Karmelitáig” és „rádöbbentsük a kormányt, hogy nem lehet a végtelenségig csak a megtévesztésre, hazugságokra, a megosztásra építeni a politizálást”.

 

A kérdőív elérhető online itt, de mint mondták, a céljuk az, hogy az utcán is lehessen találkozni, így pultozni is fognak. Itt „a civilek, a választók fognak egymással konzultálni arról, hogy mi milyen új és emelkedő Magyarországot szeretnénk” – közölte Márki-Zay Péter.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló