2024. július 14., Örs Stella

Mindenki ügye

#márki-zay péter #hódmezővásárhely

Márki-Zay nem veszi fel mandátumát a parlamentben, inkább Hódmezővásárhelyet választja

Nagy Donát 2022.04.06. 09:17

Első volt az ellenzéki listán, de inkább marad a városban.

Terveink szerint igen, maradok, ebben a helyzetben Hódmezővásárhely mellett kell állni. Lényegesen kevesebb szavazatot kapott Lázár János is, és én is, mint korábban. Lázár János is kapott már 13.000 szavazatot, én is kaptam már 13500-at. Most mind a ketten 12000 alatt voltunk, fej-fej mellett, a pillanatnyi adatok 150 szavazattal állnak Lázár János mellett

– nyilatkozta Márki-Zay Péter, az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje a Vásárhelyi Televíziónak a HódPress cikke szerint.

 

Még nagyjából 500 külföldi szavazat nincs ezekbe az adatokba beleszámítva, így a polgármester szerint a végére neki lesz több szavazata. Hozzátette,

Hódmezővásárhelyt meg kell erősíteni, meg kell nyugtatni, hogy senkinek a gyermekét nem akarjuk elküldeni katonának, senkinek a gyerekét nem szeretnénk átminősíteni kisfiúvá, vagy kislánnyá, és azt sem akarjuk, hogy Lázár János újra megadóztassa őket.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló