2024. június 23., Zoltán

Mindenki ügye

#ellenzék #márki-zay péter

Márki-Zay bejelentette, hogy új, jobboldali pártot kíván létrehozni


Szerinte ennek pont most jött el az ideje.

azonnalipp

"Éppen most van itt az ideje, hogy egy a jobboldaliak széles körében is elfogadható párttal erősödjön az ellenzék, ahol a korrupció vagy a szélsőségesség fel se merülhet" – írta ki a közösségi médiába Márki–Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere.

 

Szerinte fontos, hogy létrejöjjön egy jobbközép szavazóknak elfogadható néppárt, amely az Európai Néppárt hazai partnereként két év múlva elindul az EP-választáson, és addig is teljes erővel szervezi az ellenállást, valamint kiáll a politikai okból meghurcolt ellenzékiek mellett.

Nem engedhetjük el azoknak a fiataloknak a kezét, akik az elmúlt hetekben annyi munkát tettek a rendszerváltásba

– írja MZP.

 

 

Hangsúlyozza azt is, hogy a mai Magyarországon a vidéki kistelepülések és a legszegényebbek eléréséhez ennek a pártnak teljesen új szerepet kell találni.

"Itt van velünk 120 Kossuth-kör, 27 ezer szavazatszámláló, több tízezer aktivista. Mostantól nem ellenzék, hanem ellenállás van" – zárja a bejegyzését.

 

A választáson vesztes miniszterelnök-jelölt, aki egyéniben is alumaradt a választókerületében Lázár Jánossal szemben, nemrég jelentette be, hogy nem veszi fel a parlamenti mandátumát, mert Hódmezővásárhleyre kíván koncentrálni. 

 

Ezt a cikket az Azonnali szállította.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló