2022. augusztus 17., Jácint

Mindenki ügye

#étel #tesco #kiszállítás

Már aznapi kiszállítást is lehet kérni a Tesco áruháztól

Nagy Donát 2022.02.04. 07:11

Gyorsan házhoz viszik a tejet és a kenyeret.

A Tesco tájékoztatása szerint több mint 15 ezer termék rendelhető ezentúl házhoz a webshopjából úgy, hogy a reggel leadott rendeléseket akár már aznap 14 órától megkaphatják a vásárlók, írja a Media 1.

 

A Tesco Otthonról jelenleg 16 megyében és több mint 2,3 millió háztartásban érhető el. Az aznapi kiszállítás most pedig szinte mindenütt elérhetővé vált.

Az aznapi kiszállítás esetében amennyiben reggel 9 óráig megtörténik a bevásárlások leadása, akkor a 14 órától elérhető szabad sávokra már kérhető is a kiszállítás. Ha pedig 13 óráig küldik el a bevásárlást, akkor a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

Folyamatosan fejlesztjük online szolgáltatásainkat, hogy vásárlóink az életvitelükhöz leginkább illeszkedő módon szerezhessék be azt, amire szükségük van. Szeretnénk őket támogatni abban, hogy több idejük maradjon a számukra fontos dolgokra. A téli, hideg időszakban különösen jól jön, ha házhoz jön a bevásárlás. A Tesco Otthonról Aznapi Kiszállításával pedig elég reggel összeállítani a bevásárlólistát, hogy délután-este már meg is érkezzenek a rendelt termékek. Ez több teret ad a spontán vagy váratlan programoknak is

– mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco-Global Zrt. vezérigazgatója.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló